11 september, 2013

Nytt i vardagsrummet

När jag startade bloggen så var min ambition att ha minst ett inlägg om dagen. Då tänkte jag, att det kan väl inte vara så svårt, men nu inser jag att det är det visst. Så eftersom inspirationen tryter visar jag bara några foton på vårt vardagsrum och lite nya saker jag har där!
Det här är väldens skönaste soffa, en riktigt lägg-dig-ner-och-se-en-film-soffa.
För några veckor sedan gjorde jag ett inlägg om att H&M Home hade fått in så mycket snyggt och jag var faktiskt tvungen att beställa några saker därifrån, bl.a. de här kuddarna.I andra änden av soffan ligger den virkade filten jag hittade på en loppis i somras.
Tidningar tycker jag absolut att man kan ha som dekoration, därför hänger några stycken i ett snöre ovanför soffan!
Här uppe var jag faktiskt tvungen att städa innan jag kunde ta kort, jösses vad mycket saker som samlats där!
Vitrinskåpet.. 
Vårt vardagsrum är inte så stort men jag tyckte att vi behövde mer förvaring för allt som man inte bara vill knö in (alltså trycka in, för er som bor i andra delar av Sverige än jag) i ett skåp där de inte syns, så förra veckan tog jag en sväng till IKEA och köpte ett till öppet skåp. 
Uppe på skåpet står en korg med några filtar i, reserverade för kalla sensommarkvällar om någon av vännerna fryser. Alla andra filtar har intorkade makaroner eller snorkråkor, med de här ska alltid vara rena och de har fullständigt barn- och hundförbud.


Detaljer..
Nu klagar Mikael på att jag har iPaden hela tiden till att blogga, så nu säger han att han ska göra något väldigt viktigt, nämligen "blocka", dvs kolla blocket.

Ha en fin kväll!2 kommentarer:

  1. Så fint ni har det :-) det där med tidningarna var ett mkt bra tips! jag har bara mina i en hög i en hylla med ryggen utåt - men så ska jag nog se om jag kan få till nånstans! tack för tipset :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacktack!! Vad roligt, så enkelt med ett snöre bara :)

      Radera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!