23 september, 2013

Måndagsmys

Jag tycker om måndagar! Man tar tag i en ny vecka, med ny kraft och ny energi. 
Idag är det i alla fall lätt att tycka så, när solen skiner och allt går som man vill ;)

Max är lite krasslig och har fått vara hemma med mig idag, men något som varken han eller jag är bra på är att ta det lugnt. Vi blev snabbt uttråkade av att vara hemma så vi åkte till Holmens marknad, en second hand butik här i Göteborg. Det är så mysigt att göra något med bara ett utan barnen! Då känns det som att jag för en gångs skull faktiskt hinner med att ge dem all den uppmärksamhet som de vill ha. 

Jag hittade två saker och den ena är en liten vit glasskål som jag antingen tänkte ha ett ljus i eller ha som nyckelskål i hallen. Det andra, och allra bästa, är en väldigt fin rosa ask. Tror att det kanske är marmor, kan det stämma?
Nu har vi hämtat Nelly på förskolan och jag har lovat Max att baka pizzabullar till mellanmål. Nu känns det verkligen inte alls som att jag hinner med allt längre, men det är väl så det ska vara att ha småbarn. Jaja.
Ha det fint!
Kram

2 kommentarer:

 1. Hoppas Max mår bättre nu. Dessutom glömde jag att säga att gelén vi fick av dig var jättegod. Tack,Tack !!!
  Skålarna var fina och passar bra till det ändamål du tänkt dig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad roligt att ni tyckte om den! Det var första gången jag gjorde gelé :) Om man inte räknar den gången jag gjorde saft som råkade bli gelé!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!