19 september, 2013

DIY -knoppar/handtag

För drygt ett halvår sedan fick Nelly två vanliga vita garderober, men inte förrän idag kom handtagen upp!
Jag trädde på några träkulor på ett snöre och gjorde en knut i ena änden och satte fast den i garderobsdörren i den andra. Superenkelt! Tycker det passar i ett barnrum, sött, lekfullt och annorlunda :)
Nu ska jag hämta barnen på förskolan.. Det blir spännande att höra hur det har gått, för det var Nellys allra första dag där utan mig.. Förmodligen har det gått alldeles utmärkt, men såklart har jag oroat mig hela dagen i alla fall ;)

Ha en fin dag!
Kram

10 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev! jag letar knoppar till en byrå i lillisens rum, kanske vore nått det där:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, det är lite gulligt i ett barnrum :) Nåt annat som jag tycker är väldigt fint är om man ta ett litet leksaksdjur och antingen sätter fast på sidan eller delar på mitten och sätter fast med en skruv igenom :) Kram Emma

   Radera
 2. Åh, stör mig att jag inte kan kommentera på telefonen (än en gång - teknikens fel!!!). Men gud vad fint detta blev, lätt något jag skall göra på våra byråer senare! Perfekt tips! :D Hoppas allt är bra med dig o din familj och att ni får en fin helg :):) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skumt att du inte kan det! Jäkla teknik ;) Tack vad roligt att du tycker det! Vi har det väldigt bra, lördagsgodis och drinkar.. Hoppas allt är bra med er och magen :) Har magen börjat växa än? Känt någon spark kanske? Kram!

   Radera
 3. Jag vet, men kan vara jag som är för dålig på det också ;P Jadå, den börjar växa och det syns. Däremot har jag inte känt ngt ännu. Igår kände jag ngt som jag tror kan vara rörelser men är fortfarande väldigt osäker. Vänner som ligger några veckor före har dock full aktivitet dock, men jag för tålmodigt vänta ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Det är så mysigt med den runda magen (tills den blir fööör stor)! Det är svårt att veta hur det känns när en bebis sparkar, det är ju inte som något man känt innan :) vad spännande! Ibland saknar jag nästan att vara gravid.. Men inte tillräckligt för att vilja ha fler barn ;) Kram!

   Radera
 4. Fast än så länge känner jag mig mest tjock faktiskt, men förhoppningsvis börjar det synas VARFÖR man är lite rund snart ;) nej precis, så därför vet jag inte alls om det var något men man kan ju hoppas! Du måste känt din dotters rörelser tidigare också väl eftersom du visste hur de brukade kännas eller så? Snart dags för ultraljud, 1 vecka kvar. Längtar så jag spricker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag förstår vad du menar! Du får puta med magen och klappa på den hela tiden så förstår alla att du är gravid ;) Jag tyckte ju att jag kände igen sparkarna när jag var gravid med Nelly, men det var i vecka 13-14 eller nåt och då kan man visst inte känna nåt se jag hört. Fast jag var helt säker, haha :) Åh vad spännande med UL, förstår att du längtar! Du får visa fotot sen :) Kram

   Radera
 5. Haha, ja jag får göra det! Men, det borde väl ändå vara lite individuellt? Om din dotter "kommit åt ngn känslig punkt" så måste du ha känt det, eller hur? ;) Håll fast vid dina upplevelser! Haha.. Jadå, det skall jag göra - hoppas bara de kan se kön och att han/hon ligger rätt! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis!! Jag håller fast vid det ;) Å andra sidan sa min barnmorska flera konstiga saker, haha! Är ultraljudet nu i veckan? Kram!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!