13 september, 2013

Höstträdgård


Tänkte visa lite av vår trädgård. Det är verkligen inget märkvärdig, trädgården är inte stor och jag har inte gröna fingrar. Det är en liten plätt, men jag tycker att den har blivit ganska mysig ändå. 
Välkomna in! 
Den här bänken stod i trädgården redan när vi flyttade in.
Då var den gjutjärnet på sidorna rostigt och träet var trasigt, men med lite kärlek blev den riktigt fin tycker jag.
Här ligger husen väldigt tätt och trädgårdarna är små, men det märks nästan inte när trädgården är lite vildvuxen.. Fast jag brukar säga lummig, det låter bättre ;)
 Lavendel är en utav mina favoritblommor. 
Nu har den snart gjort sitt för sommaren, men den doftar fortfarande ljuvlig..
Jordgubbslandet


Fatet som hänger i vår stora magnolia har blivit höstdekorerat
Två burkar men vit färg på insidan, lite tråd och vips blev det två amplar (heter det så?) som hänger i ett träd.
Ha en fin helg! 
Kram Emma


4 kommentarer:

 1. För mig som drömmer om att ha en egen koloni tycker jag att det är perfekt med lummiga trädgårdar men som man ändå har styr på! Har själv heller inga gröna fingrar men försöker så gott det går :D Tycker er trädgård är jättefin! O håller verkligen med om att lavendel luktar gott. I de där färgade burkarna, har du ljus i dem elr de hänger mest bara o dinglar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Amanda!! Det är blommor i burkarna men det kanske inte syns, de smälter in i bakgrunden :) Det hade ju vart fint att ha ljus i också! En koloni hade varit jättemysigt :) Det är så sött med alla små hus och alldeles lagom stora trädgårdar ;)

   Radera
 2. Ah nu ser jag! Tittade på telefonen och sen skrollade jag ner på datorn för att kommentera. Kan ej kommentera över telefonen, vet inte varför. Men det är verkligen fint :) Ja, eller hur är det lagom.
  Visst hade jag kunnat göra lite här hemma i trädgården men det känns inte lika kul med en övervakande mamma som vill ha det enbart på sitt sätt. Fick nästan tjata till mig att sätta potatisar i spann typ haha, nej men du förstår :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag känner igen det där! Men nu när jag har en egen trädgård är mamma väldigt bra att ha, ibland tycker hon att det är för mycket ogräs och då rensar hon så slipper jag ;)

   Radera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!