25 augusti, 2014

Att se till så att hösten blir fantastisk

Man får ju göra det man kan för att den kommande säsongen av mörker och sjukdomar blir lika fantastisk som sommaren varit, eller hur? 

Visst är hösten stundvis ganska mysig också men för att säkra upp planerar jag en del roliga saker att se fram emot också. Förutom en weekend senare i höst har jag bokt in två spännande kurser. Den ena är en kurs i homestyling i oktober på Medborgarskolan och den andra är en webbkurs i inredning med Hildur Blad som driver bloggen fixaodona.se. Den sistnämnda startade redan igår. Man får börja när man vill och har tillgång till materialet i ett halvår. 
Så just nu har jag väldigt svårt at slita mig från färglära och rumsanalys och när barnen frågar något så svarar jag mest bara med ett "hmm". Det jag gillar med kursen är att jag kan logga in med mobilen och läsa lite när jag vill och när det passar. Toppenbra! Det är ju inte helt lätt annars med två vilda barn vara favvolek för tillfället är jordbävningsleken. Efteråt ser det ut ungefär såhär:  
4 kommentarer:

 1. ska bli riktigt kul med kursen i homestyling.

  SvaraRadera
 2. Åh vilka spännande kurser du ska gå! Jag gillar med kurser och är lite inne på en spanskakurs nu i höst. För visst är det kul att lära sig nya saker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja absolut! Man borde gå kurser lite oftare :) Spanska låter också roligt!

   Radera

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!