10 mars, 2014

Marmor och kaviarmackor

Även om det är kallt, molnigt och blåsigt ute känns det ändå som vår. Inombords åtminstone. Helt plötsligt kommer energin tillbaka som vinterns mörker och baciller stulit. 

Har knappt pysslat under hela vintern (och det är inte likt mig!) men nu kommer inspirationen tillbaka och då måste man ju ta bra på den, eller hur? Så imorse fick barnen fixa frukost själva medan jag förvandlade en chokladask till en smyckesask i "marmor". 

Det blev en del att städa efteråt när en 3,5-åring och en blivande 2-åring vill äta kaviar- och räkostmackor (inte separat utan båda sorterna ihopkletade på samma macka) när deras mamma fokuserar på att klippa dekorplast utan att märka nåt annat. De hann tom hälla ut en massa barnpuder och traska runt i det så att små vita fotspår prydde golvet, och jag hade inte en aning om vad som hände. 

Men en ask blev det iaf, och två stolta barn som tydligen "inte behöver mamma längre". 

Så fort Mikael kommer hem ska här röjas. Senaste projektet är att renovera källaren men eftersom den är full med saker (läs; skit) så drar arbetet ut på tiden (vi har alltså inte ens börjat)

Ha en fin måndag! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du lämnar en kommentar!